Seneste nyheder

Mesterrække 2: En god indsats.

Tirsdag aften tog ESFs 2. hold mod de gode folk fra Vojens Skakklub med Karl Posselt i spidsen. De var taget afsted uden deres 1. og 4. bræt, så de var noget mere handicappede en os, der blot manglede vores 5. bræt. Det forventede resultat var da også hele 6,6-1,4 i vores favør.Meeen... nu vidste vi jo fra sidste år, at de spiller god skak i Vojens, og vi havde dengang vores hyr med at få en kneben sejr med ...

Esbjerg Efterår 2019

Vinder af Det åbne Esbjergmesterskab 2019 blev GM Jens Kristiansen med 6 points. Nr. 2 blev IM Jonathan Carlstedt med 5½ points. 3. pladsen blev delt mellem IM Jens Ove Fries Nielsen og Jacob Abildlund Brorsen, begge med 5 points.Turneringen havde i år deltagelse af 36 spillere, anført af 1 GM, 4 IMere og 1 FM-spiller.Se resultaterne her samt yderligere info vedr. turneringen.

Klubturneringen - hængepartier

Der blev tirsdag spillet to hængepartier i klubturneringens mesterklasse.Resultatet betød at Kinch og Husum spillede sig op på hhv. 2. og 3. pladsen i gruppen.Se grupper og resultater.Tak til de fremmødte, der hjalp med at at sortere brikker i løbet af aftenen.Grp.Hvid SortRes.MAndreas Kinch-Jesper Lahn Rasmussen1 - 0MSteven Jessen-Lars Husum½ - ½